Väitöstutkimuksen satoa

Heippa! Nyt on asiat siinä pisteessä, että minulla on ilo toivottaa tervetulleeksi väitöstilaisuuteeni 18.1.2019 Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampukselle. Tilaisuus käydään suomen kielellä. Tarkemmat tiedot ajasta ja paikasta löytyvät täältä.

Jos et pääse paikan päälle, niin ei hätää. Väitöstiedote eli tietoa tutkimuksesta tiivistetyssä muodossa löytyy yliopiston sivuilta täältä.

Lisäksi koko kirjakin on jo luettavissa netissä. Kirja on englanninkielinen. Paitsi sisältää suomenkielisen tiivistelmän. Hoitokodeissa työskentelevien osaamisen arvioinnissa hyödynnettävän mittarin sisältö löytyy myös suomenkielisenä painetusta versiosta (liite kirjan lopussa).

Kerron fiiliksiä sitten väitöstilaisuuden jälkeen, kun pöly hieman laskeutuu. Mutta jo tässä vaiheessa voi todeta, että olo on sanalla sanoen helpottunut. Tutkimus tulee varmasti jatkumaan tulevaisuudessakin, mutta enemmän ”harrastuspohjalta”. Elämä kuljettaa ihmeellisiä polkuja. Tällä kertaa työskentelemään ikäihmisten palvelujen valvonnan parissa.

Ihanaa vuotta 2019 teille kaikille!


Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s